Hungaro Explorer – O’ahu – Hawai’i

hungaro-expHungaro Explorer – O’ahu – Hawai’i

Szotak Nándor Romániaban született magyar túravezető, természet és kaland fotós, egyben a Hungaro Explorer Hawai’i túraszervező cég megalapítója és vezetője.

Miutan befejezte a testnevelés szakot Kolozsváron a Babes-Bolyai Egyetemen, Nándort az élet Bostonba az Egyesült Államokba sodorta. Itt kezdte el igazából a túrazó, hegymászó “karrierjét” a New Hampshire-i Fehér Hegyekben, ahol “négy évszakos” hegymászo lett. Idővel túrakat szervezett Arizonaba, Utahba, Californiaba barátaival, akik már akkor elismerték vezetői képességeit.

Álma akkor vált valóra, amikor Hawaii-ra költözött. A gyönyörű zöld hegyek, az ócean, az “Aloha” életstílus, egy új élet kapuja tárult elé, és Nándor úgy érezte, vérge megtalálta a “helyét” a szigeten.

Navigálj a www.hungaro-explorer.com honlapon, és élvezd Hawai’i csodálatos helyeit, a kalandos túrakat a képeken és videókon keresztül.

Ne felejtsd el, ha Hawaii-n vakációzol, de nem akarsz “tipikus túrista” maradni, hanem életközelből szeretnéd tapasztalni Hawai’i természeti csodáit, és feledhetetlen élményekben akarsz részesülni, akkor a Hungaro Explorer ott van, hogy ezt valóra váltsa!

 hungaro1

 

MEGOSZTÁS!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük