Célok

 

Elérhetőség

Magyar-Hawai’i Kulturális Egyesület
H-1126 Budapest, Greguss u. 4.

 

CÉLOK ÉS TEVÉKENYSÉGEK

Az Egyesület ápolja a magyar – hawai’i társadalmi és kulturális kapcsolatokat, törekszik művelődési és egyéb kapcsolatainak erősítésére, fő feladatának a Hawai’i kultúra magyarországi megismertetését és népszerűsítését tekinti. Ennek érdekében kulturális és szakmai programokat, rendezvényeket, találkozókat szervez. A kulturális örökség megóvása érdekében kézműves foglalkozásokat szervez gyermekek és felnőttek számára, ismertet régi szokásokat, hagyományokat. A hawai’i népcsoport hagyományait, néprajzi, zenei és egyéb művészeti, kulturális, anyanyelvi, szellemi és természeti értékeit ápolja, ezen értékek ismeretét terjeszti. Őstörténetük, történelmük, ősvallásuk, hit- és egyéb hagyományaik kutatását támogatja, elősegíti és részt vesz benne, ismeretet nyújt. Ennek érdekében nyílt előadásokat és könyvbemutatókat szervez és hoz létre. A közösségi szellemet erősítő koncerteket, kiállításokat, előadásokat és egyéb bárki által látogatható közösségi eseményeket szervez, illetve azokon részt vesz. Ennek szellemében oktat, nevel, tanfolyamokat tart és képzéseken vesz részt.
Kapcsolatot létesít, és együtt dolgozik hasonló céllal működő magyar és nemzetközi szervezetekkel, alapítványokkal, egyesületekkel, közösségekkel. Céljai megvalósításának érdekében szorosan együttműködik mindazokkal a magyarországi és nemzetközi kulturális és gazdálkodó szervekkel és intézményekkel, amelyek kapcsolatokat kívánnak vele építeni a jövőben.
A fent említett témákhoz kapcsolódó alkotásokat, hagyományokat összegyűjti, egyéb kutatói és feldolgozói munkát szervez, segít, lebonyolít.
Tevékenységét a mai igények és szükségletek szerint kívánja folytatni, ezért tervezi: irodalmi és művészeti estek, napok, kulturális tárgyú előadások, zenei, színház, tánc- és film-előadások, baráti rendezvények más társaságokkal, képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítások lebonyolítását.
Az Egyesület közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt, illetve azoktól támogatást nem kap.
Alapszabály http://hawaiibaratok.hu/idezet/
Támogass minket !
Várjuk támogatók, szponzorok jelentkezését, ezért, ha tudsz ajánlani, vagy Te lennél az, kérlek keress meg minket. Minden támogatásnak örülünk!
Legyél Egyesületi Tag!
Lehetőséget biztosítunk a céljaink felé különösképpen elkötelezett emberek, érdeklődők, tudósok, műkedvelők, valamint civil szervezetek/más jogi személyek számára, hogy rendezvényeinken egyesületünk tagjaként vegyenek részt. Az, aki felvételt nyer, a következő kedvezményekben részesül:
Hírlevelünkön keresztül folyamatosan értesül soron következő eseményeinkről
Részt vehet izgalmas, különleges kalandjainkon a TAGOKAT megillető kedvezményes áron;
Meghívást kap exkluzív, csak Tagoknak szóló rendezvényekre
Ha tele van egy rendezvény, akkor a jelentkezésnél a Tagok élveznek előnyt
Szert tesz az Egyesület tagkártyára, amely a KÖZÖSSÉGHEZ VALÓ TARTOZÁS jelképe.
Hogyan lehet felvételt nyerni?
Írásos tagfelvételi kérelmet kell benyújtani, amelyben a Leendő Tag röviden bemutatkozik, és kérelmét “Tagfelvételi Kérelem” címen, e-mailen eljuttatja az [email protected] címre.
Pozitív döntés esetén az éves tagdíj befizetését követően lép érvénybe a tagság.
Köszönjük tagjainknak, önkénteseinknek áldozatkész munkáját, és köszönjük mindenkinek, aki segít bennünket!
ALOHA
Magyar-Hawai’i Kulturális Egyesület

 

Partnereink

 

Hawai’i Táncok bemutatása és oktatása

http://www.hawaiitancok.hu/

 

 

 

Hungaro Explorer

https://www.hungaro-explorer.com/testimonials

 

 

 

Hawai'i forrás     http://hawaiiforras.hu/

 

 

 

 

MEGOSZTÁS!